söndag 31 maj 2009

bruna som pepparkakor

då har jag vaknat :) vakande av att det var så varmt och sen kunde jag inte somna om, fast det kanske var bra annars hade jag nog sovit bort hela dan.

snart kommer anna hit, vi ska steka idag igen :) bruna som pepparkakor ska vi bli, ska nog ner till ån och bada också, bara vi hittar några andra som också vill bada :) ikväll kommer ju mamma och anders hem så måste städa lite sen också (a) nu ska jag gå och fixa mig lite innan anna kommer :)

1 kommentar:

  1. Vid lanseringen 1955 tillverkades Pepsis fake rolex bezel av plexiglas och den rödblå färgen och det vita spåret fake Rolex trycktes på undersidan. Från 1959 till 2007 producerade Rolex ramen i aluminium med rolex replica färger skapade med en anodiseringsprocess. Detta följdes av ett keramiskt spår av zirkoniumoxid rolex kopia (och de relaterade problemen med färgen). Mineralpigment kan tillsättas för att färga materialet, men replika klockor det finns inget mineralpigment som kan ge en mättad röd färg. Efter flera års forskning rolex kopior återvände Rolex till keramik med aluminiumoxidbasis och tillsatte kromoxid, klockor kopior magnesiumoxid och en sällsynt jordartsoxid. Detta resulterade i den röda keramiska rolex klocka kopia ramen vi har idag. För den blå färgen impregneras hälften av ramen med en fake Breitling metallisk saltlösning före sintringsprocessen. Du kan se det blå lagret ovanpå fake Omega den röda bakgrunden med en lupp. Sintering vid 1 600 grader Celsius i mer än 24 timmar resulterar fake Hublot i de slutliga färgerna. Eftersom skalan krymper något under denna process måste den fake Cartier emellertid malas i rätt form.
    För att göra siffrorna permanent lätta att läsa är hela ringen fake Patek Philippe belagd med platina i en PVD-process och poleras så att ädelmetallen endast förblir i de infällda fake Panerai siffrorna och prickarna. Rolex har patenterat båda processerna. De blekna färgerna fake Tag Heuer som ofta ses på äldre GMT-Master-modeller kommer inte att uppstå med den nya UV-resistenta fake Audemars Piguet ramen.

    SvaraRadera